«بلاتکلیفیِ چندسالۀ اموالِ انجمن طراحان فیلم»


«بلاتکلیفیِ چندسالۀ اموالِ انجمن طراحان فیلم»

اکنون که این مطلب را منتشر می کنیم ۳سال و ۸ماه از قبول مسئولیت ما به عنوان هیئت مدیره انجمن صنفی طراحان فیلم می‌گذرد و تقریبن همین زمان تا هفته گذشته مصروف جلب نظر و همراهی همکارانمان در هیئت مدیره پیشین شده که متاسفانه نتیجه نداشته! لذا در نهایت ناچار شدیم این مسیر (اعلام رسانه‌ای) را برگزینیم، همچنان امیدواریم با طرح این موضوع بتوانیم پاسخ درخوری برای همکارانمان در انجمن صنفی پیدا کنیم.

موضوع را با چند یادآوری و طرح دو پرسش کلیدی از هیئت مدیره انجمن (منحله) طراحان فیلم پی می‌گیریم؛

نخست یادآوری میکنیم سرکار خانم پروین صفری چند دوره پیاپی ریاست انجمن طراحان فیلم را به عهده داشتند و آخرین بار در 19 تیر 1395 به این سِمت برگزیده شدند و تا قبل از تشکیل «انجمن صنفی کارگری طراحان فیلم سینمای ایران» و ثبت آن در وزارت کار این سِمت با ایشان بود.

همچنین یادآوری میکنیم در چارچوبِ مصوباتِ خانه سینما و همراه با اغلب انجمنهای عضو، خود ایشان هم دستکم از سال 1396 در خصوص ثبت انجمن در وزارت کار اقداماتی را شروع کرده بودند و از آقایان اثباتی و شاه‌ابراهیمی هم دعوت کردند عضویت در هیئت مؤسس تشکل جدید را در کنار ایشان بپذیرند. در مهر 1397 در قالب همان هیئت مؤسس در اداره کل وزارت کار استان تهران با آقای کلاته نمایندۀ وزارت کار برای انجام مراحلِ برگزاری مجمع عمومی و دیگر هماهنگیهای لازم، مذاکره شد و بلافاصله پیشنویسِ اساسنامۀ جدید در گروه تلگرامیِ انجمن گذاشته شد و چند جلسۀ پیش‌مجمع هم برگزار گردید. موافقان و مخالفان نظراتشان را اعلام کردند. در یکی از همین جلسات به دلیلی که برای ما هیچ گاه مشخص نشد، سرکار خانم صفری ناگهان جلسه را ترک کردند و دیگر همراهی نکردند!

به هرصورت در 16دی 1397 مجمع عمومی با مشارکت جمع کثیری از واجدین شرایط و با رعایت تشریفاتِ قانونی برگزار و اساسنامه به تصویب رسید. در همان جلسه هیئت مدیره و بازرسان «انجمن صنفی کارگری طراحان فیلم سینمای ایران» انتخاب شدند.

یادآوری میکنیم سرکار خانم صفری و تعداد اندکی از اعضای تشکلِ سابق درحالی حاضر به عضویت در انجمن صنفی نشدند که اغلبشان به دلیلِ عدمِ استمرارِ فعالیت شغلی، مهاجرت یا تغییر شغل، اساساً شرایط عضویت را نداشتند، ازجمله خود ایشان (که بیش از ده‌ سال از تولید آخرین فیلمی که طراحی کرده بودند میگذرد) یا آقای غلامرضا نامی (که بیش از 20سال است که طراحی نمیکند) و ...!

یادآوری میکنیم که درآمدهای انجمن از محل حق عضویتها و کمکهای مالیِ خانه سینما گویا در دو حساب در بانک ملت شعبه بهار جنوبی نگهداری میشد (تا زمستان 1397 مجموعاً حدود 100میلیون تومان)؛ یکی به صورت حساب سپرده بلندمدت (برای دریافت سود) و دیگری به صورت حساب جاری و هردو به نام سرکارخانم صفری و آقایان نامی و آدینه زاده.  در آن زمان آقایان نامبرده هیچ سمتی در آخرین هیئت مدیرۀ انجمن نداشتند، با این حال حدود ده سال –بدون احتسابِ چهارسالِ اخیر- صاحبانِ امضاء بودند و لابد هستند!!! درحالیکه طبق ماده 73 فصل 11 اساسنامۀ همان انجمن، حساب بانکیِ انجمن فقط باید به نام «رئیس هیئت مدیره» و «خزانه دار» می‌بود!

یادآوری میکنیم که به رغم اصرارهای مکرر بعضی از اعضاء و درخواستهای ما به عنوان هیئت مدیرۀ انجمن صنفی طراحان فیلم، نه تنها تا کنون هیچ اقدامی جهت ارائۀ گزارش عملکرد و گزارش مالیِ تشکلِ سابق و تحویلِ اموال و تجهیزات و اسناد و مدارکِ متعلق به اعضای انجمن نکرده اند ، بلکه حتی به توصیه های مدیرعامل خانه سینما و رأی شورای صیانت خانه سینما هم بی اعتنا بوده‌اند. (تصویر رأی صادره به پیوست است.)

و اما پرسش کلیدی اول از خانم پروین صفری:

با توجه به مسئولیتی که در این زمینه داشتید چرا هیچگاه پاسخگو نبوده اید و تکلیف اموال و اسناد انجمن را روشن نکرده‌اید؟

و پرسش دوم از آقایان غلامرضا نامی و بهزاد آدینه‌زاده:

با توجه به اینکه طبق اساسنامۀ همان انجمنی که عضو آن بوده‌اید شما مجاز به داشتن حق امضاء و دخالت در امور مالی انجمن نبوده‌اید، و عملاً سالهاست این انجمن دیگر موجودیتی ندارد، چه توضیحی برای ادامۀ تخلف خود دارید؟

* همچنان منتظر پاسخ شما و تحویل اموال و تجهیزات و اسناد و مدارک انجمن به صاحبان آن هستیم!

 

هیئت مدیره انجمن صنفی طراحان فیلم سینمای ایران شهریور 1401


برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید

ورود به حساب کاربری